Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser stjärnhimlen speglas i dina ögon



Skriver titeln på
ryggen insidan ännu
ett oskrivet blad
vad framtiden erbjuder
står skrivet i stjärnorna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-30 16:43



Bookmark and Share


  * MARY *
che bella !
2010-10-30

    ej medlem längre
otroligt vackert :)
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP