Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ormens väg kantad av ömsat skinn



Ormen vid livets
källa tungan spelar lömskt
himlen öppnar sig
driver dagg faller regn bäck
blir till flod efterdyning

morgonen nalkas
andas gryning blomblad för
vinden skingrar dis
ormen kysser ljumt farväl
lämnar nattens paradis




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-30 17:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kameleonten är en annan märklig varelse. Den borne opportunisten.
En sann socialdemokrat.
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP