Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växla spår, hitta ny väg



Åren går lämnat
sina spår hos samlaren
överväger att
radera hårddisken och
ta fram papper och penna

teckna ner i ord
och bild fragment från nu och
förr minnesbilder
innan de bleknat bort på
ett linnepressat papper

med gåspenna som
doppats i flytande bläck
pusselbitar från
ett långt och innehållsrikt
liv en vandring som pågår

någonstans mellan
livets början och livets
slutdestination
resa med block och penna
med liten men tung kappsäck




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-31 11:28



Bookmark and Share


  mare VIP
Denna var bra..
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP