Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två texter.....Trasslig härva...plus...Skrämmande närvaro

1.

Tvinnade trådar
lyssnar ordens innebörd
går dem helt förbi




**************************


2.

Han hör röster som
ingen annan hör viska
lågmält i vinden
han känner kyssen från dig
när den landar på kinden

han lyssnar på vad
tystnaden har för mening
enkom i drömmen
med ögon för det han ser
dansar orden för honom

du ser frosten i
hans andetag när hjärtat
slår ett extraslag
i hans närvaro då har
du kontakt med andarna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-31 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP