Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga moln på himmelen



Sorglösa blinda
för svårmodiga blundar
hellre än gråter




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2010-11-01 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP