Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, det här är en brutal form av att skriva symboliskt, kryptiskt


När det kommer till ett gott glas vin...




...så är det inte vinet...

...det är glaset




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-01 21:38



Bookmark and Share


  peter markurth
gott glas till dig
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP