Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla texter växer med åren, de blir äldre och går att läsa igen som en gammal dammig dagbok som man inte sett på någon tid och aldrig skulle sakna heller eller läsa för den delen, om det inte vore för en sorts stor städnings skull.


För mig...




...tar allting slut
när allting verkar
vara på topp.

På något vis
duger det inte
att allting är

precis så att
det inte gärna
kan bli mycket

bättre. Det som
saknas är de
ständiga bråken, som

om de skulle
vara ett bevis
på äkta kärlek.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-01 21:52



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Vad som upplevs som bråk för en, kan vara en och givande diskussion för en annan
2010-11-01

  peter markurth
bråk=osunt
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP