Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjukhuspoesi

missförstådda blickar och höga ljud söker sig till köttet för att rebellera en måndag som denna.
på sjukhuset söker döda blickar tröst medan min levande sakta dör. heta kinder och tårkanaler som svämmar över & jag skrattar av smärta. åt smärta.
här glittrar organ och kroppsdelar vandaliserande uppror mot det vi försöker undvika. finn dig.




Fri vers av stoneme
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-01 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stoneme
stoneme