Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömsex, vaket ställningstagande



Alltför ekivok
självutlämnande dikt får
bli eftermälet
till kvinnan han älskade
mest med i all hemlighet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-02 10:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
förälskad på avstånd, ett kärt såväl ämne i dramer, skrivande som där ute i verkligheten. Förälskad på avstånd, någonting som fyller dagen med härliga drömmerier, men grubblaren med grubblerier
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP