Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blint möte



Påbörjar resan
in i själens dunkla vrår
söker ljuset
med öppna sinnen blundar
och får kontakt med känslan




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-02 11:41



Bookmark and Share


  stella
Bäst att vara oseende i vissa lägen...
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP