Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förr ensam framför spegeln



Älskar dig mest av
allt efter partnerbytet
älskar bara dig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-02 13:21



Bookmark and Share


  * MARY *
ett lyckat byte då ?
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP