Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabbis ensam leker tvåsamhet



Älska med sig själv
är en ensam lek kärlek
som snabbt är över




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-02 13:37



Bookmark and Share


  Ritva
Heh-hee, no ja....Bra "vågat " haikustil!
2010-11-02

  lodjuret/seglare VIP
ja, men det beror ju också på vad den kärleken tar sig för uttryck också. Att lägga pussel med sig själv kan ju ta flera timmar i anspråk
2010-11-02

  * MARY *
Den............var braaaaaa !
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP