Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NOVEMBERFROST VID JUNGFRUKUSTEN

novemberfrost vid jungfrukusten

alla har väl ok som man får bära

nu är det långt från morfars blåställ

väldigt långt från "titta, leka, lära"

novemberfrost, ett vintervarsel

gör sig bäst från insidan av rutan

snart kommer juleländer som

jag ska se till att jag får vara utan

 

 

LARZ GUSTAFSSON  2/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2010-11-02 16:48



Bookmark and Share


  anits VIP
En vacker men och vemodig dikt
2010-11-02

  Måna N. Berger
Med vemod läser jag och tänker på hur långt livsseglatsen för oss från barndomskusten. Fin dikt!
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP