Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just for kicks!




Hopplöst

Den högklackade skon fanns upp,

det hävdar en och annan,

av en ung dam som tröttnade

på att bli kysst på pannan.

 

Själv är jag dock så kort

att jag numera ödmjukt tackar

de ljuva kvinnor som alltjämt

går kring på låga klackar.

 

Numera händer titt som tätt

mitt val blir att försaka

det litet skutt som krävs för att

passera  någons haka.




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-03 10:30

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Rekommenderas högklackat eller styltor - bra för muskulaturen och balansen - gärna med en kruka vatten på huvudet så damerna kan tvätta händerna.
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP