Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allmänt rop på hjälp till ett barn




Jag har ett bonusbarn
som vickar loss sina tänder
och som därför har hamnat på psyket.

Vad kan man egentligen göra
utöver att 'finnas där'?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 834 gånger
Publicerad 2010-11-03 12:10



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra att finnas där,visa sin kärlek..lyssna,och jag skulle be extra böner..
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP