Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en gång. Grov generalisering


Handbok för att uppfostra en perfekt svensk

Handbok för att uppfostra en perfekt svensk

Föd en ny svensk medborgare
Gör allt vad förälder-böckerna säger
Lär din son att gå
Läs godnatt-sagor ur aftonbladet.
Skjutsa till dagis
Berätta om Sveriges lag för din son
Följ honom till skolan
Förklara att han inte får umgås med slödder
Gå på föräldramöten och beklaga dig över de veganer som fått din son att bry sig om djur
Åk på semester till Skara sommarland
Hjälp inte din son med läxorna, hävda att det är karaktärsdanande
Ge honom allt han pekar på
Lär honom vikten av ansvar
Ge honom en guldfisk
Spola ned gulfisken i toaletten
Få din son att inse vikten av att följa normen
Försvara din son till varje pris
Ge honom en moppe
Betala hans böter
Låt din son gå på alla fester o skjutsa din spyende tonåring hem
När lärare och rektorer ringer från gymnasieskolan hävda då att "en knytnäve är det enda som löser bråk" och lägg på.
Hjälp din son att flytta hemifrån.
Finansiera honom i fem år.
Stå kvar vid din sons sida
Hämta honom ur häktet
Hota din blivande svärdotter till tystnad
Beskydda din son

Du har nu uppfostrat en idealisk svensk.

Nöjd?




Fri vers av johannarkarlsson
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-03 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johannarkarlsson
johannarkarlsson