Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att segla



Dags att segla från mina spöken.

Låt tråden brista,
låt mig falla,
låt döden bli vägen till livet.

Jag seglar.




Fri vers (Fri form) av Beautiful Soulmate
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-04 02:24



Bookmark and Share


  Teija Majava VIP
Vackert!
2010-11-04

  queenia
ödesmättat, vackert!!!
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Beautiful Soulmate