Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar efter värme



Kylan påtaglig
solen och du alltmer på
distans hösten går
mot vinter vår och du i
ett land någon annanstans




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-04 11:45



Bookmark and Share


  * MARY *
anche bella...."solen och du allt mer på distans ".......gillar !
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP