Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte feminist...humanist



Inte bara bröst
väcker lust och skänker tröst
åt gammal som ung
inte bara kvinna och
kön även en jämlike

och alla barns mor




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-04 11:55



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Vacker!
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP