Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Askgrått



Glöden har falnat
vinden nynnar svårmodigt
tappade orden
kärlekens låga dog ut
slocknade med tystnaden




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-04 12:32



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Väcker ett minne:
Vi sitter där som så många gånger förr
du påkar lite i askan
den faller grått och mjukt -
ett litet smil i ögonvrån -
jag sopar upp i skyffeln av mässing -
så går vi var till sitt
2010-11-04

  * MARY *
dom två sista raderna var braaa...gillar !
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP