Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inramat minne



Minns du sommaren
du låg naken vid havet
längst ute på Gren
vågorna som glittrade
följsamt i fullmånens sken

sanden på dina
gyllene ben blicken i
dina blå ögon
allt fångat i akvarell
med svepande penseldrag

minns det som det var
idag bilden lever kvar
lite blekare
som dagen kärleken dog
lägger en ros på graven




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-04 19:44



Bookmark and Share


  * MARY *
vackert !!!
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP