Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är inte helgon på alla helgons natt



Spottar på din grav
du spottade aldrig i
glaset fyllefar
slår tillbaka såsom du
slog oss barn och kära mor




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-04 21:21



Bookmark and Share


  * MARY *
Himla bra...sälj texten till Systembolaget vet ja !
2010-11-05

  * MARY *
Braaaa!
2010-11-05

  Larz Gustafsson VIP
P.S. "Vi ska dansa på din grav" (Traste Lindéns Kvintett) D.S.
2010-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Johnny Rotten urinerade på sin engelskalärares grav.

Jag hatar allhelgonatraditionen.
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP