Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'tre år är för kort...' av carolinedegerfeldt, inspirerade till kommentaren (liksom sanningen, eller för den delen lögnen, har lodjuret många ansikten)


Kritik på en text (526) - Något litet av ett uppvaknande




Jag saknade mitt
glada, uppsluppna skratt
jag visste bara

inte om det.
Men när jag
fick känna och

höra hur det
porlade inom mig
och brast ut

ur munnen som
en flod ur
en sprängd damm

plötsligt, insåg jag
hur mycket jag
som saknat det.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-05 14:38



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, man kan nästan bli lite ledsen i såna lägen...just när man skrattar...
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP