Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas in dina andetag alla helgons dag



Igår ett vårdträd
minns ditt varma leende
idag brinner du
askan ska spridas vinden
blir din följeslagare

en vind mot min kind




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-06 10:00



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
En fin dikt och tankar så här i Alla Helgons tid!
2010-11-06

    ej medlem längre
Mjukt o vackert vävt
jag andas in denna mjukhet. . .
2010-11-06

  stella
En skön tanke, att det är det som känns mot kinden.
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP