Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löv på liv och död



Vänder blad letar
efter ord tecken på att
löven faller i
god jord innan sommarens
färger bleknat hittar ett

frostigt andas tillförsikt

ler i mjugg

på skuggsidan av en bok

hör i kokongen
ett flämtande andetag
höljt i mörker ser
aldrig dagen ljus frosten
minner om frusna tårar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-06 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP