Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionsfrukt...eller nåt dylikt



Nyduschad lilja
en önskan mer än vilja
läppja daggen från
kronbladen känna knoppen
stå i full blom i munnen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-06 16:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sensuellt
2010-11-06

  Nina Nightwish
Härligt:)
2010-11-06

  Larz Gustafsson VIP
The pink pearl.
2010-11-06

  aol
vackert, gillas
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP