Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fladrande slarvigt ihopvikt

Vind draget låter dig öppet ligga och fladdra på golvet
du ligger där slarvigt ihopvikt och ena hörnet avrivet
trycksvärtan bleknar med tiden.
förmår mig inte göra något åt saken
det är kallt men jag kan inte röra mig
till skillnad från dig




Fri vers (Fri form) av JohannaMJansson
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-06 17:13



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Gav mig rysningar vilket är ett gott betyg.
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

JohannaMJansson
JohannaMJansson