Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här hade jag som inslag i mejlen till en poet här inne, jag tyckte det kunde duga som egen text osså. (angående skylten, den var uppsatt i Herrhagen i Karlstad, vid servicehuset, vid den där skolan som hyser ett gammalt tegeltorn)


Riktat till envar läsare som har svårt för kritik




Jag tycker kanske att du inte skall ta kritik personligt, utan tänka dig att det är en fri tolkning av din text.

Om tolkningen inte får vara fri, hur skall den då vara?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-07 02:38



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Denna kan anses vara en uppmaning åt en blockerar
ja, skylten samt texten förstås
2010-11-07

    ej medlem längre
Klart att tolkningar måste vara fria, problemet som jag ser det,är hur man levererar sin tolkning!
Jag tycker man har ett ansvar för skribentens kännslor och försöka i möjligaste mån att inte såra, att våga skriva är nog svårt nog,utan att man sedan skall bli nedvärderad ex.
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP