Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slutförsäljning


Lättad från bördan, fri att börja leva igen



I samlarens spår
minnesfragment från igår
sålde allt som var
förgängligt utom sin själ
minnena tar han med sig

Jag är min hunger
och törst nyfikenhet på
livet kärleken
till mig själv och till andra
resten är bara barlast

Vill du följa med
på sista resan lämna
alla avtryck du
samlat på dig se livet
på nytt med fyra ögon




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-07 09:42



Bookmark and Share


  Fokus
Livsbejakande!
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
Ja, det gäller att se livet an med ögon i nacken också
2010-11-07

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart att höra.
Det är en befrielse
att få rensa, både
prylar och huvud
från gammalt skräp
som tagit för mycket
uppmärksamhet
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP