Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack!



Bestulen på allt
känner lättnad fick nytt liv
minnena finns kvar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-07 09:59



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det var ett bra uttryck du ger ifrån dig här då

Det andliga inom dig kan nu växa till sig
Då det materiella sakerna försvunnit

(Det går alltid att se positivt på det inträffade9
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP