Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan



I sångsvanars svall
dunbollar i rad dyker
en efter en dök
aldrig upp igen nätter
igenom hörs svanesång




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-07 14:15



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Slopa här "en och en dyker"

den ger orytm åt texten
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP