Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen färgas röd



Skymning råder
när likbålet flammar upp
stävar över mörkt
vatten på väg mot andra
sidan där solen går upp




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-07 14:06



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En något drastisk bild
som ger eftertanke åt baktanken med den
2010-11-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Så innerligt vackra rader...varm fin mjuk poesi/B
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP