Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revolt, lättsam bagatell



Omvänd suffragett
klär sig i sig röd korsett och
svarta nätstrumpor
vänder ryggen mot forna
rödstrumpor dansar cancan




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-07 16:02



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
"Dansar cancervalsen" var bra skrivet
ja, men nu blev det viss fel

ja, det gäller att hitta ett anat sammanhang än man en gång var i
2010-11-07

  lodjuret/seglare VIP
texten lämnar verkligen stort utrymme för egna tolkningar, kanske för stora ibland kan leda läsaren mera vilse än fram mot ett tänkt bjudet mål?
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP