Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är inte alltid som det till synes vara



Gudsförnekare
jag är mörkrets tjänare
prästen blir mållös
när han hör biskopens bikt
bunden av sin tystnadsplikt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-08 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP