Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningspyroman



Solens ansikte
klädsamt rodnande väcker
leendet till liv
höstlöven glöder ingen
skugga är så lång som nu




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2010-11-08 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP