Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur en svit om östeuropa


hororna


vårt äckel

inför damerna vid vägkanterna

och så
männen i mustascherna som aldrig skulle kunna vara
våra
män
våra
söner

ljusrosa underkjolar, frisyrerna och vi har redan sett
tillräckligt
med detaljer

vi vill inte känna till
käkarna som klamrar sig fast vid varandra

läpparna som suger in, suger ut




Fri vers av AnnaStorm
Läst 619 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-30 11:52



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
ja detta vara ord som bär mening

"käkarna som klamrar sig fast vid varandra
läpparna som suger in, suger ut"

jag blir imponerad
2005-11-30

  Christer VIP
Tyckte mycket om den här...känns väldigt genomtänkt...noga blandning av längre meningar och
bara
korta
ord

imponerad.
2005-11-30
  > Nästa text
< Föregående

AnnaStorm
AnnaStorm