Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limericken tillägnas Carl O Andersson. Mulle? Ett kortspel, vet du väl!

 




Limerick om vådan av falskspel

 

En bagare från Koskullskulle

som inbjöd en oskuld på mulle

och fult henne lura

tog sitt pris in natura.

Nu har hon i ugnen en bulle.

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-08 19:54

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Bravo
Ripost - Mästare jag vet
Du har en om falkspel
även hos mig
2010-11-09

    Barinstrom
skönt där,fick mig att skratta kram på de
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP