Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Once in a while



you see a star lit in the sky
and how wondrous it came to be
dressed in such light
and exquisite harmony




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-09 22:33



Bookmark and Share


  Roger VIP
Hela texten får än mer tyngd av det där ordet som är så intimt förknippat med "Alexandra leaving". Snyggt!
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund