Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick ett bokpaket idag som jag inte beställt. Nu har mörkret fallit och jag hörde om en kvinna som blitt dödad av en bil i trafiken. Nu lutar det mot att gå och dricka ett glas vatten och tänka på hur morgondagen skall bli...


Rent ut sagt djuriskt?





En varg och en räv möttes i skogen, naturligtvis började de att slå sig i slang med varandra.
Vargen.
- Hör du Mickel, det var länge sedan vi drog en spader tillsammans.
Räven.
- Jo du, så är det allt. Jag har nyss försökt avtala med bror Björn att vara med på en pokerkväll. Men allt han svarade var att det krävs fyra spelare till bridge. Så nu försöker jag ragga upp någon som kan tänka sig att spela bridge.
- Jaha du, bridge. Jag har aldrig trott att bror Björn var någon högre intelligens. Men okej, jag är med om vi frågar fru Älg. Hon brukar vara pigg på litet av varje.
-Ja men då säger vi så då. Vad sägs om nästa fullmåne?
- Du har rätt, det är inte långt dit alls. Den som först träffar på fru Älg frågar henne och sedan ritar vi ett kryss i barken på björken här så vet vi att hon är med på det hela.
- Ja du, nu har jag allt litet att stå i, men vi ses nästa fullmåne då så vet vi om det blir något. Hej på dej då.
- Hej på dej då.
Hur det verkligen gick sedan vid tidpunkten för den där fullmånen. Ja se det är dessvärre en helt annan historia.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-10 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP