Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det engelska ordet firearms, betyder inte en sorts robotarmar som sprutar eld. Vad du än kan ha läst om detta så är denf förklaringen felaktig. Firearms är istället en australiensk motellkedja med restaurang, bar, sauna och swimmingpool.


Kan hon verkligen sitta kvar?




En ung kvinna som gick på teatern och satte sig längst fram på balkong. Hon satt och tog av sig kläderna under teaterstycket tills hon var helt naken. I Pausen reste hon sig som för att gå ut i foajen eller på toaletten. Men när hon stått där en stund bara några steg från stolen återvände hon till sin plats och beslöt sig för att sitta kvar.

Nu kan man ju som fritidspolitiker undra över om det var rätt beslut hon tog där. Innan pausen var slut kom det fram en vaktmästare och förde med henne ett lågmält samtal vilket inte verkade leda fram till något särskilt utöver att hon ur handväskan plockade fram sin betalda biljet och visade upp denna samt även ett slags papper med några stämplar och underskrifter på. När pausen var slut återvände den delen av publiken som gått och pjäsen fortsatte till sitt slut.

En del människor är att likställa med 'olyckor på väg att hända', så var det dock inte i detta fall. 'Olyckan' ägde verkligen rum i denna verklighetstrogna skröna.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-10 23:41



Bookmark and Share


  peter markurth
hmm
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP