Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa mig ditt hjärta, inte din dörr

Jag dog inombords

När du inte log tillbaka

Mitt hjärta stannade inte

Jag slutade inte andas

Men mitt hjärta brast

Och jag trodde jag aldrig skulle kunna känna nåt igen...


Jag dog inombords

När du inte verkade besvara

Mina så ovälkommna känslor

När du inte visade mig dörren till ditt hjärta

Utan till din dörr




Men det värsta du sa
Var detta

Jag älskar dig, men det är inte nog.


Är inte kärlek nog så vad är?




Fri vers av Julia Vivvi
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-11 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Vivvi
Julia Vivvi

Mina favoriter
'Kärlek, ljuva kärlek'