Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej, nu ä de dags för en kopp hett o e smörgås med kaviar på. Ta en du med, bara du låter bli de där me ost och aprikosmarmelad, de är till Anna o Petra.


Mera rimmande smörja från min penna




Bäst jag vandrar var jag står
så är det ständigt år från år
jag går i samma gamla spår
likt ett i jorden uppkört oläkt sår

där finner jag livet härligt glatt
liksom i en sagans trollerihatt
oavsett det är dag eller natt
så vet jag ändå alltid detta att

ett liv är kort som månens ban
för var kvinna som för var man
påverka det blott litet man kan
liksom uti tävlingen vinnande vann

jag vandrar under vardagens sol
eller sitter så lugn på min stol
gör det precis som i påskas fjol
drömmer om blommande viol




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-12 07:18



Bookmark and Share


  Knickedick
påskas fjol?
är det påsken som var i år eller var det förra året?
2010-11-12

  ULJO
Varför smörja?
Det är ju fint att skriva på rim och låter mycket bättre för mina öron. Redan de gamla grekerna ............
2010-11-12

    Bodil Sandberg
Skulle detta vara smörja nej det tycker inte jag
jag tycker det är välrimmat och tjusigt och jättebra!!
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP