Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden, jag har ingen aning om vad den föreställer, men jag önskar att jag kunde simma för då tror jag att som en vanlig människa vem som helst skulle ha större möjlighet att tyda mera sådana svåra frågor och gåtor jag går bet på idag.


Petra är omtyckt



Jag tycker om mig själv
jag försöker ta hand om mig själv
jag försöker vara en god människa

jag har fel och brister
men ingen människa är perfekt
man kan försöka vara och göra

man kan försöka




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2010-11-13 18:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Heja Petra. En historisk stad någonstans mera söderut.
2022-08-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP