Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god mat


skall inte förfaras...
förvaras… försvaras… den skall
delas
brytas sönder och samman
smältas
längs gommens hals och tungan
skall vända
varenda liten bit och mumsa
glupskt
bita i
slicka på
smaka
och svälja
hela härligheten




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 648 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-13 22:58



Bookmark and Share


  Myy VIP
En konst i sig, att inmundiga livets läckerheter...
2010-11-26

  Baystream
BRAVO!
2010-11-13

  Karina"Kia"
God mat;)

Det här måste vara Rosmarin för hågkomst: Kom ihåg mig,Älskling
(Shakespeare)
Dä du..det visst du inte att han sagt;)
2010-11-13

  Karina"Kia"
Säg mig vad DU äter och jag ska säga vem DU är.....
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund