Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


<em>kärlek när den är som bäst</em>..<em>en gammal sång omarbetad</em>...<em>Quinnan bearbetad</em>...<em>men återkommer ibland i drömmar, som just i natten som gick....bilden gjord av mig</em


minnets vingar..

 

i kärlekens rena natur

badade Vi i nattens

mörker nakna in i

minsta cell

 

sjön var vår

vattnet var kallt

men Vi värmde

varandra denna

natt och kväll

 

kärlek när den är som bäst

ger och ger och ger

gör hela livet till en fest

får och får och får

ömsesidig kärlek rår

 

 

Vi rörde oss stilla

kände oss fram

i fjärran hördes röster

från andra varelser 

men Vi berördes ej

 

dina ögon badade i ljus

däruti såg jag en evighet

under en varm filt drack Vi

ditt thé med ditt bröd och

morots marmelad alá dig

 

kärlek när den är som bäst

ger och ger och ger

gör hela livet till en fest

får och får och får

ömsesidig kärlek rår

 

på minnets vingar

flyger jag  ibland

åter dit till de platser

där Vi älskade oss

kravlösa i harmoni

 

känner dofter av Dig

ditt thé, ditt bröd

din parfyms essens

hjärtträdets rötter

sliter i minnets kemi

 

men

 

kärlek när den är som bäst

ger och ger och ger

gör hela livet till en fest

får och får och får

ömsesidig kärlek rår

 

ömsesidig kärlek rår

 

 


kb

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-15 23:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Jag minns den ljuva tiden, jag minns den som igår ... av Anna Maria Lenngren

Massor av applåder!
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP