Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väck mig när du vaknar så kan vi somna om tillsammans


det var någonting som fortfarande ville brinna

oftast stilla nu

ibland försvinner mina fötter

på lek

jag leker att jag arbetar

jag struntar

struntar allt jag kan

ett å annat släckt övertäckt

men av den ofantliga friktionen uppstår
glöd. jag blåser du blåser jävlar vad vi blåser.

nöjd äckligt självgod ser jag en liten någonting
som vill brinna och jag viskar försiktigt:

jag vill också





Fri vers av Oskar Vilde
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-16 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oskar Vilde
Oskar Vilde