Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen!


Slit och släng

Jag önskar ibland

att jag lärt mig tidigare

hur man sätter gränser

hur man säger ifrån

hur man rensar igenom

inte bara sin garderob

utan även sin umgängeskrets



Vissa saker lär man sig

inte som barn

men kanske som vuxen




Fri vers av Tea Alex
Läst 139 gånger
Publicerad 2010-11-16 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex