Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden läker inga sår.


Tiden

tiden kan krypa fram sakta
tiden kan flyga snabbt som vinden

men ingen tid läker mina sår
ingen tid kan få mig att glömma
ingen tid ger mig min tro tillbaka
tron att ett slut faktiskt finns

tiden kan inte få ärr att försvinna
de trängs bara undan i ett annat rum

en gång var natten min verklighet
nu finns den istället inuti mig
i ett mörkt rum i mitt inre
i det rummet står tiden still




Fri vers av Elin E
Läst 279 gånger
Publicerad 2004-07-10 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E