Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt syns inte.


Månens mörka baksida

i dagsljuset drar sig natten undan
och gör bara ett besök ibland
när mörkret faller följer skyddet med
det skydd som dagen kan ge mig
bryter inte ihop inför andras ögon
det gör jag när ingen kan se mig
om du såg mig då skulle du se
det mörker jag behåller för mig själv




Fri vers av Elin E
Läst 248 gånger
Publicerad 2004-07-10 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E