Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att gå ur face book ger tydligen rejäl nojja till människor i ens närhet.


Face book-nojja

-Har du blockerat mig från face book?!?!


-Nej.


-Men du har ju tagit bort mig!!!


-Nej. Jag har tagit bort mig själv.




Fri vers av Tea Alex
Läst 333 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-11-18 18:10



Bookmark and Share


  Magnus A
Facebook är ett luftslott
utan substans eller näring
och för den som redan svälter
kan den bli en dödsfälla.
2011-04-05

  Lilla My* VIP
Applåderar stort!!
2011-03-05

  Bengt VIP
Friska tag!
2010-11-30

  C Cobain
Facebook är bra på det lilla viset att man kan ha hur många "kompisar" som helst, men välja vilka som visas (läses, uppmärksammas) utan att "kompisen" ifråga vet om det...bra va!
2010-11-30

  Mr Lindemann VIP
Ja, vilken tur att man så är kvar på poeter.se
här är det bara helt nojjfritt!
2010-11-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Face book ger
ingenting. Ett spel
för galleriet. Du har
så rätt!
2010-11-20

  mare VIP
Bra gjort, jag tycker facebook är patetiskt, skvallerspalt..fylld av nyfikna människor, ingen integritet..
2010-11-20

  palefeather
Haha, riktigt bra!
2010-11-20

  blaite
Haha klockrent Alex
2010-11-18

  Eva Enjebo/Drugge VIP
hehe, jag har märkt det jag med
Gick ur för ca en vecka sedan
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex